Про семінар бібілотекарів

2019-02-01

Семінар-практикум для шкільних бібліотекарів: «Ефективне використання сучасних технологій в інформаційній роботі шкільної бібліотеки»

30 січня 2019 року у Вільшанській ЗШ І-ІІІ ступенів (опорний навчальний заклад) відбувся постійно діючий семінар-практикум для шкільних бібліотекарів на тему: «Ефективне використання сучасних технологій в інформаційній роботі шкільної бібліотеки»

Семінар організували Фудар Н.І., методист з бібліотечних фондів РМК відділу освіти та Чіпак Н.В., бібліотекар Вільшанської ЗШ І-ІІІ ступенів.

Під час практичної частини учасники семінару взяли участь у тренінговому занятті «Взаємостосунки «бібліотекар –користувач»» та в майстер-класі по виготовленню інтерактивної карти «Славетні імена Вільшанщини» з використанням анотованих бібліографічних посібників «Славетні імена мого села», які підготували та провели Фудар Н.І. та Чіпак Н.В.

Шкільні бібліотекарі також ознайомились з методикою проведення інтерактивного заходу - шкільного квесту та взяли активну участь у змаганні для 1 класу на тему: «Зростають в любові українські діти». Метою якого було: поглибити знання дітей про нашу державу Україну, продовжити знайомство учнів з національними символами нашої держави, викликати почуття приналежності до великої родини – української нації, бажання бути їй корисними. Учні пройшли чотири станції: «Загадайки», «Всезнайки», «Фантазери» та «Попелюшки». Захід був продуманий із учасниками казкових героїв, які приготували приємні сюрпризи для дітей та учасників семінару.

Всі команди показали відмінні результати і були нагороджені солодощами та подарунковими книжечками від бібліотекарів району. На згадку про захід було зроблено спільне фото.

Шкільними бібліотекарями також було розроблено рекомендації, щодо використання квестів у закладах загальної середньої освіти та збір матеріалів про видатних людей Вільшанщини.

Методист з бібліотечних фондів Н.Фудар

/Files/images/фото.jpg/Files/images/фото54.jpg/Files/images/фото4.jpg/Files/images/фото3.jpg/Files/images/фото2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi