Конкурс "Учитель року - 2019"

2019-01-14

16 листопада 2018 року з метою піднесення ролі вчителя у суспільстві та підвищення престижності професії, сприяння творчим педагогічним пошукам, удосконаленню фахової майстерності, поширення передового педагогічного досвіду проведено районний етап конкурсу «Учитель року-2018» у номінації «Географія».

Випробування цьогорічного конкурсу (майстер-клас, тестове випробування) підтвердили думку про те, що замало бути обізнаним у нових ідеях, потрібно знати, де можна використати ці ідеї, уміти їх впроваджувати, а не лише захоплюватися. Зокрема проведення майстер-класів «Як я це роблю» продемонструвало розуміння вчителями нових ідей, теорій, показало відповідність вибраної ними теми вимогам шкільної програми і стало цікавим для журі та всіх учасників конкурсу.

Найважливішою і завершальною складовою частиною професійних випробувань був конкурсний урок з наступним його самоаналізом.

Нажаль учасники конкурсу надали матеріали, які не повною мірою відповідали положенню про конкурс, тому члени журі не змогли об’єктивно оцінити надані матеріали та визначити переможця.

/Files/images/20181116_111719.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 167

Коментарi