• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Чемпіонат області зі спортивного орієнтування.

Чемпіонат області зі спортивного орієнтування.

2017-05-04

Команда Вільшанського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Трешко Тетяна Юріївна) взяла участь у ХХХ Чемпіонаті області зі спортивного орієнтування серед школярів та вихованців позашкільних навчальних закладів, який проходив 19 березня 2017 року у с. Велика Виска Маловисківського району. В змаганнях взяло участь 19 команд з 12 районів. Суддівська колегія відмітила високий рівень технічної підготовки команд. Наші школярі посіли сьоме місце, з чим ми їх вітаємо і сподіваємось на кращі результати у подальших змаганнях. Бронзу у своїй віковій категорії виборола учениця Йосипівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Ганна Касперович, срібні медалі учні Вільшанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дмитро Літвінов та Тахміна Джалілова.

На ІІ етапі кубку області зі спортивного орієнтування, який відбувся 9 квітня 2017 року у лісовому масиві поблизу с. Овсяниківка Кіровоградського району, бронзову медаль виборола також учениця Йосипівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Ганна Касперович.

/Files/images/IMG_0004.JPG

У підсумку Чемпіонату Вільшанщина зайняла сьоме місце серед 18-ти команд Кіровоградщини./Files/images/ГАННА КАСПЕРОВИЧ.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 209

Коментарi